LIAB ApS, +45 98370644, info@liab.dk

LIAB logo

Hvad?

Vi laver elektronik og software med Linux.

Hvor?

I Støvring nær Aalborg.

Telefon

+45 98370644

E-mail

info@liab.dk

CVR:

DK 27343813

Mere om LIAB:

LIAB ApS påtager sig gerne det totale ansvar for elektronik- og softwareprojekter.

Vi leverer alt fra kredsløbsdesign, printudlæg, tilpasning af Linux-systemer til udvikling af kundespecifikke applikationer. Vi tilbyder vi også at hjælpe kunden med at få foretaget godkendelse vedrørende EMC/CE/RED samt produktmodning. Sammen med en samarbejdspartner tilbyder vi også egentlig produktion, inklusiv test og softwareupload.

I det omfang kunden selv ønsker at styre projektet og udvikle en større eller mindre del, er vores rolle at bidrage med viden og erfaring om elektronik, Linux og software.

Nogen virksomheder køber vores færdige Linux-computere (LIABGREEN, RCSERV4-4G, m.v.) og udvikler derefter selv software til dem. I disse tilfælde fungerer vi som konsulenter. Ringer du til LIAB, vil du som regel tale med den person, der rent faktisk har udviklet den relevante computer.

Kræves der en grafisk brugergrænseflade bruger vi ofte tablet med Android i vores løsninger. Udvikling af lækre brugergrænseflade er en tung process og brugen af java og Android-platform speeder udviklingen op. Så gør det jo ejheller gælden mindre at Android nederst nede har en Linux-kerne, som vi kan pille i!

Vores virke kan deles i tre ligeværdige dele, der tilsammen danner den kerne, hvorom kundens applikation udvikles, illustreret i nedenstående figur:

LIAB koncept

Hardware og software:

Afhængig af kundens ønsker benytter vi enten en standardplatform fra LIABs produktprogram, hvortil der udvikles nogle kundespecifikke udvidelser. Alternativt designes en komplet kundespecifik platform.

Når hardwaren er designet, udvikler enten kunden eller LIAB de nødvendige applikationer. Kunden får næsten altid indsigt i både hardware (diagrammer, printudlæg) og software (kildetekst til Linuxsystemet og de udviklede applikationer).

Undervisning og træning:

Vi tilbyder generelle og skræddersyede kurser i embedded Linux, således at vores kunden selv bliver i stand til at kunne udvikle videre på deres applikationer. Du kan læse mere om vores undervisning og kurser her.

Konsulent og support:

Vi tilbyder altid konsulent- og supportassistance vedrørende Linux i embeddede systemer, ligesom vi yder assistance for applikationer udviklet til vores platforme.

Desuden:

En LIAB-løsning betyder ikke at vi udvikler alting fra scratch!

Ofte har LIAB været med til at gøre et eksisterende produkt mere attraktivt, idet en Linux-baseret computer fra LIAB i kombination med produktet bringer det på Internettet og f.eks. udstyrer det med web-server og hjemmeside. Samtidig kan man tilslutte et GPRS/3G/4G-modem (internet over mobiltelefonnettet) til vores computere og derved gøre fjernstyringen og overvågningen trådløs.

Operativsystemet Linux er kendt for sin stabilitet og den store mængde dokumentation og applikationseksempler, der er tilgængelige på nettet. Vi ser dette som en fordel for de kunder, der selv ønsker at skrive applikationer til en LIAB-baseret løsning. En introduktion til vores udviklingsmiljø, eventuelt kombineret med et kursus hos LIAB, er ofte alt tilstrækkeligt til, at kunden selv kan komme igang med softwareudviklingen.

...

To The Top