Medarbejderne

 

LIAB ApS er inddelt i en hardware- (elektronik) og en software-afdeling, som varetager forskellige opgaver. Hardware-afdelingen består af Mikael og Joakim, og software-afdelingen består af Henrik og Emil. Desuden er Iben ansat til at hjælpe til med ad hoc-opgaver.

Joakim Jørgensen

Joakim er uddannet diplomingeniør fra Aalborg Universitet, hvor han blev færdig i vinteren 2015. Joakim er LIABs hardware-mand og har styr på elektronikken og har ansvaret for lagret Skal noget bestilles hjem, er det Joakim, der står for det. Joakim står også for at lave diagramtegninger, og så er PCB-udlæg en del af hans ekspertiseområde.

Efterhånden råder LIAB over de fleste nødvendige maskiner til SMD-montage, som Joakim har ansvaret for at holde up to date: automatisk og manuel pick-and-place-maskine, BGA-loddestation, reflow-ovn, mm.

Henrik Juul Pedersen:

Henrik er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet. Han blev færdig i 2013 med speciale i Signalbehandling og Beregning. Henriks afgangsspeciale omhandlede enkodningsparametre af multiple H.264 video-streams.

Henrik er den ene del af software-afdelingen og er en ægte open-source-mand. Han arbejder helst med Linux og har også meget erfaring med netværk og databaser. Henrik arbejder derfor meget med LIAB's datalogger-løsninger.

Henrik har en bred viden og stor erfaring med videnskabelige beregninger til driver-udvikling og indlejrede systemer.

Derudover er Henrik flydende indenfor programmeringssprogene: C, PHP, Latex, C++, Python, Java, Assembler (AVR), Git.

 

Emil Vesterdahl:

Emil er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og er firmaets software-projektleder. Han blev færdig i 2014 med speciale i Signalbehandling og Beregning. Emil skrev sit afgangsspeciale i adaptive fejldetekteringsalgoritmer til mekaniske systemer.

Emil arbejder meget med Linux og softwareudvikling. Han har fra universitet stor erfaring med både algoritmeudvikling og implementering på forskellige beregningsplatforme. En af Emils kontinuerlige opgaver består af udviklingsopgaver for TDC.

 

Derudover er Emil flydende indenfor programmeringssprogene:  C, Latex, Python og Java.